Стилна туника | evizabg.com

„ Как трябва да се обличат хората с голям размер ?“ Въпросът е сред най-големите въпроси на нас, жените с големи размери, от години. Въпреки че сега имаме много алтернативи благодарение на стилни продукти, произведени само за нас, все още не сме наясно какво и как да носим. Специални съвети за обличане за жени с наднормено тегло от глава до пети:

Познавайте добре зоните, където се натрупва теглото ви

Зоните около корема при някои жени и бедрата и краката при някои жени са зони, където се натрупва тегло. Ако сте от тези, чиято тежест е равномерно разпределена, работата ви е много лесна, но ако има натрупване в определени зони, препоръчваме ви да скриете тази зона. Например, ако имате мазнини, натрупани около корема, можете да изберете туники или рокли голям размер с форма на камбана, големи размери, които прилягат под гърдите ви и стават по-свободни надолу. Въпреки това, ако краката и бедрата ви са голяма част от тялото ви, можете да ги покриете с рокля с форма на камбана или туника и панталон с висока талия и широки крачоли.

Не се страхувайте от овърсайз кройката

Въпреки че има схващане, че прекалено големите дрехи ще накарат хората с наднормено тегло да изглеждат по-дебели, те могат да бъдат ваш спасител, ако комбинирате правилните дрехи правилно. Най-голямото предимство на овърсайз туниките е, че ръкавите са малко по-дълги от останалите разкроени модели. Тази дължина ви позволява да прикриете отпуснатия вид в областта на ръцете. Можете да придобиете по-младежка и динамична визия, като завържете овърсайз тениска в талията, която носите с дънки с висока талия и широки крачоли.

Изберете големи шарки

Независимо дали става въпрос за туника с голям размер, рокля с голям размер или риза с голям размер… Ако искате да използвате шарена дреха на 8 март, определено трябва да изберете големи шарки, вертикални и дебели линии. Това е задължително за дрехи с голям размер…

Задължителна туника или блуза с V-образно деколте в гардероба Ви

Нека ви дадем съвет за семпла и стилна визия: едноцветна туника с V-образно деколте. Най-важната характеристика на моделите с V-образно деколте е, че ви карат да изглеждате по-дълги, отколкото сте в действителност. Ако изглеждате по-висок, теглото ви изглежда по-малко, отколкото е в действителност. Нашето предложение за комбинация, която ще ви накара да изглеждате стройни по лесен начин, е както следва:
· Черна туника или блуза с v-образно деколте
· Черен панталон с камбана
· Голяма чанта за рамо
· Страхотен аксесоар
· Спортни обувки с висока платформа или обувки с висок ток в зависимост от вашата дестинация
С тези пет елемента ще изглеждате стилни и по-стройни, отколкото сте!

Обърнете внимание на избора на материя на вашето облекло

Дрехите от плътна материя са сред най-важните фактори, на които жените с голям размер трябва да обърнат внимание. 

Избягвайте дължина до коляното при рокли и поли

Макси дамите обикновено избягват къси рокли и поли, но късите рокли и поли всъщност са сред спасителните дрехи на нас, жените с наднормено тегло. Въпреки че не са миниатюрни рокли, полите и роклите над коляното карат краката ви да изглеждат по-дълги, отколкото са в действителност, което разбира се ви дава предимство.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *