официални черни рокли | evizabg.com

Ако искате да усъвършенствате заснемането на открито, което сте планирали за най-специалните си дни, имате нужда от много неща.
На първо място е необходимо да се прецени добре какво представлява роклята за снимане на открито и къде се носи. Фотограф, който ще ви избере много добре, хубава тема, декор, подходящ за вашата тема, различни предмети, любимите ви цветя и разбира се, стилни и елегантни рокли за снимане на открито, които ще добавят красота към вашата визия…

Ако всички приготовления са направени и е време за роклята за снимане на открито, можете да научите на какво трябва да обърнете внимание, когато избирате тази рокля, като прочетете нашата статия.
Не пропускайте да разгледате нашите предложения в онлайн магазин Евиза, за да направите правилния избор сред модели рокли за снимане на открито, които подхождат най-добре на тялото и стила ви!

Какво е рокля за снимане на открито и къде да я носите?

Фотосесиите, които организират на открити места, за да създадат приятни спомени преди или след специални дни като сватби, годежи, или дори бременност, се наричат ​​снимане на открито, а роклите, които носят в тези снимки, се наричат ​​рокли за снимане на открито .
Докато роклите за снимане на открито могат да бъдат в различни цветове, те обикновено са в цветове като бяло, кремаво и почти бяло, които представляват сватбената рокля, брака и невинността.
При избора на облекло, проектирано в различни модели в зависимост от сезона, изборът може да бъде направен и според атмосферата на мястото, което двойката е избрала. Това може да са различни приятни места – паркове, градини, плажове, гори, гари, цветни улици и др. Ако определите вашето място и тема, преди да изберете роклята си, можете да гарантирате, че ще заснемете много по-добри кадри.

Късите рокли оживени с дантела, бродерия, волани или различни аксесоари, отговарят на вашите романтични или носталгични предпочитания. Роклите с едно рамо, без ръкави или с дълъг ръкав се адаптират към всеки сезон и място. Тези, които искат да изглеждат по-женствени, предпочитат дълги и деколтирани модели, а тези, които искат да изглеждат невинни и естествени, се насочват към дълги и семпли рокли без детайли.
Можете да намерите най-подходящата рокля за снимане на открито, като вземете предвид нашите препоръки според вашия тип тяло, тема и място.

Най-подходящите модели рокли за снимане на открито за вашия тип тяло

Изборът на рокля, съобразен с вашия тип тяло, ви помага да постигнете най-добрия външен вид. Основният принцип за това е да скриете зоната, която намирате, че не изглежда добре и да подчертаете тази, която харесвате.
Например ако талията ви е тънка, а краката и бедрата ви са сравнително по-тънки от горната част на тялото, тоест имате крушовидно тяло, можете да изберете рокли с по-свободни и обемни поли. Дълбоките деколтета, дрехите без ръкави или с отворени рамене също са идеални за крушовидното тяло. Дизайнерите на Евиза съобразяват всеки модел спрямо фигурата на дамите.

Ако краката ви са тънки, но горната част на тялото ви е по-дебела, имате тяло с форма на ябълка. Тъй като жените с този тип фигура обикновено искат да прикрият корема и талията си, те трябва да предпочитат къси рокли, които подчертават краката им. Моделите, наречени кокетки, които стават по-свободни откъм гърдите, са един от първите избори на жените с ябълковидно тяло, тъй като ще скрият добре талията и корема. Дълбоките рокли без ръкави стоят много добре на жени с този тип фигура, тъй като имат тънки крака и ръце.

Ако смятате, че тялото ви нма извивки, вероятно талията ви не е добре очертана и бедрата ви са с ширината на раменете. При този тип тяло, наречено правоъгълно тяло, се постига много хубав външен вид, когато краката и раменете са подчертани. Ако сте жена с правоъгълно тяло, можете да вземете правилното решение, като закупите къса и права рокля за снимане на открито. За да направите тази рокля по-крещяща, можете да изберете модели с различни аксесоари, тюл и дантела на ръкавите и полите.

Ако имате широки бедра и малки гърди, тялото ви може да е от типа диамант. При типовете тяло, които придобиват овална форма от гърдите, ръцете и долната част на краката са тънки. Поради тази причина рокли под или над коляното, които оставят ръцете ви открити, подхождат много добре на диамантени тела.

Ако имате тяло като пясъчен часовник, което можете да наречете почти перфектно, всички рокли ви очакват. Можете да изберете една от роклите с кройка русалка, за да подчертаете най-добре линиите на тялото си с размери 90-60-90 или много близки до тези размери.
За да подчертаете линиите на тялото си, можете да стоите далеч от свободни, развяващи се и широки рокли.

Рокли за снимане на открито, които отговарят на вашата тема и място

Двойките обикновено искат темата и местата за снимане на открито да бъдат възможно най-романтични. Също така е много важно да изберете правилната рокля за снимките, които ще правите сред природата, насред града, на специално и различно за вас място.
Ако планирате снимане в сърцето на природата, сред зеленина, можете да облечете едноцветна и семпла рокля за снимане на открито, която ще ви накара да изглеждате като приказно момиче.
Можете да постигнете невинен вид, като носите корона, направена от цветя или сухи клони на правата или вълнистата си коса и съчетаете темата си с тоалета си.

Ами ако носталгията е незаменима за вас и мислите да снимате на носталгично място? За този тип носталгични кадри подхождат рокли без ръкави или с дантелени ръкави, завършващи под коляното, оживени с елегантни детайли или напълно изчистени бели рокли, наподобяващи булчинските рокли от 60-те или 70-те години. Можете да завършите тази рокля по най-красивия начин с елегантна шапка или корона.

Плажните снимки, които станаха много популярни напоследък, се правят на морския бряг, на пясъка и се получават много хубави кадри. На тези естествени кадри, на които ще позираме с боси крака, подхождат дълги бели рокли, летящи сред вълните. По-спортни модели рокли с права кройка, открити рамене или дълбоко V-образно деколте често се използват в плажните снимки. Корони, гривни, или обеци от миди са елегантно допълнение към тези естествени комбинации.

Да запомним

 Когато снимате в градината на приятно място или в паркове, можете да изберете модели, които директно отразяват вашия стил. На тези места роклята за снимане на открито може да бъде предпочитана в бяло или в различни цветове. Важното е обаче да изберете роклята, в която се чувствате добре и която отразява желаната от вас емоция.
Можете да помислите за дантелени модели, за романтична комбинация, дълги и дълбоки деколтета за по-стилна и по-женствена стойка и пухкави модели от тюл за забавни кадри.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *