Минимализмът продължава да бъде една от водещите тенденции в модата и през 2024 година. Простите, елегантни линии и чистите цветове ще бъдат на мода. Тази тенденция е подходяща за жени, които търсят стилна и изискана визия.

През 2024 година ще видим много ярки и наситени цветове. Жълтото, червеното, синьото и зеленото ще бъдат сред най-популярните цветове. Тази тенденция е подходяща за жени, които искат да изпъкнат и да добавят цвят към визията си.

Тенденции на уличната мода

Широки панталони

Тази тенденция се използва в много визии. Такова нещо идеално подхожда на тази посока: панталоните дават свобода и усещане за релаксация, които са високо оценени от привържениците на уличната мода.
Широките панталони могат да бъдат с напълно различни цветове: от класически до много ярки. Може да се използва всеки печат: чек, лента, точки и други екзотични неща.
Широките панталони се комбинират с кецове или ботуши с дебела подметка. В жегата можете да носите необичайни сандали или обувки под тях.
Тази тенденция беше демонстрирана от фотографа на Vogue и основателя на Style Du Monde Asiel по време на Седмицата на модата в Париж. Вярно, моделите не се разхождаха по подиума, а по улицата. Заснети са не само моделите, но и обикновени минувачи.

Широко яке

Свободната дреха е една от ключовите тенденции вече няколко години и това е най-очевидно в уличната мода. През 2023 г. тенденцията е сако от „чуждото рамо“, в мъжки стил или с обемни рамене. Може да се комбинира с широки или тесни панталони, рокли, поли. Чудесен вариант за есента и хладната пролет.

Рокли в спортен стил

Уличната мода има много елементи от спортен стил, тъй като може да се смесва с обикновени неща и ви позволява да създадете динамичен вид. За горещо време можете да изберете спортна рокля, с която сандалите ще вървят добре.

Суитчър и пола

Друг поглед, където присъстват елементи от спортен и класически стил. Спортният суитчър е в хармония с класически поли-молив, плисирани, дълги, А-образни модели. Под тях можете да носите обувки, маратонки, високи ботуши. Такъв лък може да се използва през лятото и зимата, просто трябва да изберете неща в съответствие с тяхната способност да се затоплят.

Обемни ръкави

И тази тенденция също се проследява не за първия сезон. Втулките с бутер създават силен акцент и привличат вниманието. Те могат да присъстват в блузи, връхни дрехи, рокли, ризи, жилетки.

Спортни панталони и обувки

По улиците на града можете да намерите и все още екзотична комбинация от спортни панталони с райета заедно с обувки на висок ток. Това изображение ще ви позволи да се откроите от тълпата и да демонстрирате своята независимост. В допълнение, панталоните с вертикална ивица и обувки на ток могат да помогнат краката ви да изглеждат по -дълги.

Смес от цветове

Уличната мода е жизнена. След дълга карантина мнозина ще искат да наваксат, което означава, че ни очакват много ярки цветове.
За уличен стил можете да използвате много наситени цветове. Броят на нюансите може да бъде повече от стандартните 2-3. Тази пролет и лято ще видите много комбинации от сиво и жълто – те са признати за основните нюанси на 2023 година.

Дрехи с надписи

Улицата е чудесно място да предадете посланието си на другите, макар и чрез дрехи. Тениски, рокли, бомбардировачи с надписи, които отразяват вашите убеждения или състояние, са актуални тази година.
Ярък завършек
Дрехите с ярък завършек – ресни, мрежа, връзки са в тенденция. Той придава на изображението пикантност и ви позволява да подчертаете индивидуалността.

Момче бомбардировач

Също така по улиците на града през 2024 г. ще има бомбено яке в момчешки стил – популярен елемент в уличния стил. Можете да го носите както с дънки или панталон, така и с нежни рокли и пухкави поли. С последното леко изразеният силует на бомбето изглежда особено изразителен.

Алкохолни тениски

Простите, на пръв поглед незабележими тениски с широки презрамки могат да създадат интересен вид. Алкохолните тениски вървят добре с дънки (редовна и свободна кройка), плисирани дълги поли, ярки панталони. Поради простия си външен вид можете да изберете много необичайно дъно за такава тениска и тя ще изглежда модерно.

Заключение

Разбира се, модата е динамична и тенденциите се променят постоянно. Но тези тенденции са добра отправна точка за това какво да очакваме през 2024 година.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *